In alle projecten waarbij ik betrokken ben, houd ik me bezig met hoe het verhaal het beste verteld kan worden en wat ik kan doen om daar aan bij te dragen.

De helft van de tijd werk ik als colourist bij Captcha. In de andere helft leef ik me uit als creatieve duizendpoot.

Mijn achtergrond ligt in film (Film Studies a.d. UvA en Regie Documentaire a.d. Filmacademie). Van daaruit heb ik bijgedragen aan producties in de functie van regisseur, cameraman, editor en colourist. Zelf heb ik ook animaties gemaakt, theaterlicht verzorgd en muziek geproduceerd. Bij de projecten waarbij ik betrokken ben, help ik ook verder met concept of dramaturgie. Samenwerkingen zijn al snel een kruising tussen inhoudelijke en technische ondersteuning. Het liefst begeleid ik mensen als sparringpartner bij het vertellen van hun verhalen. Mijn eigen stem laat ik vooral tot uiting komen in mijn muziek. Daarnaast heb ik mijn eerste voorleesboek ‘Bennie de baksteen‘ uitgebracht bij Rubinstein. Zo ben ik ook te boeken om bijvoorbeeld voor te lezen via de Schrijverscentrale.

Ik ben een verteller van verhalen die de knoppen kent.

Ik los graag problemen op, ben praktisch en creatief. Dat vult elkaar goed aan. Daarmee help ik mensen verder te komen met de puzzel die hoort bij het creatieve process, of gewoon tijdens een brainstorm. Met mijn brede kennis schakel ik makkelijk tussen vakgebieden. Met ervaring uit andere disciplines weet ik er met een frisse blik naar te kijken. Ongeacht of ik betrokken ben als crewlid, een ander bijsta als sparringpartner of coach, of dat ik mijn eigen project uitvoer: voor mij wordt het interessant als ik mijn krachten kan gebruiken als verhalenverteller.