Als sparringpartner en bij verhaalontwikkeling,
van opnames tot post-productie,
met een frisse blik en vakkennis help ik bij
elk project om het naar een hoger plan te tillen.

In alle projecten waarbij ik betrokken ben, houd ik me bezig met hoe het verhaal het beste verteld kan worden en wat ik kan doen om daar aan bij te dragen. Ik ben een creatieve duizendpoot wat betreft de uiteenlopende functies die ik vervul en waarmee ik anderen aanvul bij hun producties.

Ik ben een verteller van verhalen die de knoppen kent.

Met mijn achtergrond in film (Film Studies a.d. UvA en Regie Documentaire a.d. Filmacademie) heb ik aan projecten van anderen bijgedragen zowel inhoudelijk als technisch. Als sparringpartner help ik bijvoorbeeld vaker bij de verhaalopbouw en dramaturgie. Op technisch vlak ben ik bij veel producties betrokken geweest als cameraman, editor en colorist betrokken. Ik maak keuzes vanuit het verhaal en weet die met mijn vakkennis te vertalen naar de technische uitwerking ervan. Op die manier maakte ik bijvoorbeeld lichtplannen voor toneelvoorstellingen die ik ook zelf heb uitgevoerd.

Mijn eigen stem laat ik vooral tot uiting komen in mijn muziek. Met kleine verhalen wil mensen om zich heen laten kijken en lachen om hoe gek het allemaal is; dat we onszelf niet zo serieus hoeven te nemen en ze vertellen dat ze niet de enige zijn in dit schuitje tussen de verontrustende golven. Ik vertel mensen dat eenheidsworst fastfood is en dat vergeten groenten best wel eens lekker kunnen zijn.

Ik los graag problemen op, ben praktisch en creatief. Dat vult elkaar goed aan. Daarmee help ik mensen verder te komen met de puzzel die hoort bij het creatieve process of gewoon tijdens een brainstorm. Met mijn brede kennis schakel ik makkelijk tussen vakgebieden en weet daar met ervaringen uit andere disciplines met een frisse blik naar te kijken. Ongeacht of ik betrokken ben als crewlid, een ander bij sta als sparringpartner of coach, of dat ik mijn eigen project uitvoer, voor mij wordt het interessant als ik mijn krachten kan gebruiken als verhalenverteller.